De witte en
de zwarte zwaan

Deze opdrachtgever is een warm en betrokken persoon en durft anderen ook te confronteren en te prikkelen. Ze geniet ervan om professionals te zien groeien in hun vak en biedt een (online) trainingsopleiding die anno 2017 van start is gegaan.

Opdracht

Maak een responsive website met een huisstijl en een merklogo voor een informatieve site waar mensen de sfeer en de inhoud van de opleiding terug kunnen zien. De website moet door onszelf te onderhouden zijn.

Feedback van de opdrachtgever

“Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe website en huisstijl van Elephant Sees Elephant! Susan is heel klantvriendelijk en heeft goed naar mijn wensen geluisterd en kan ook goed aanvoelen. Ze denkt ook steeds mee, op een prettige, constructieve manier wat tot een beter resultaat leidt. Susan is een duizendpoot: ze bouwt en maakt ook het design, en denkt ook na over de vindbaarheid van je website, de teksten e.d. Dat is prettiger om te overleggen (i.p.v. met twee of meer partijen hieraan te werken). Susan is precies en betrouwbaar.
En tot slot: Elephant Sees Elephant is ook heel goed geprijsd en heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding! Kortom, ik raad je Susan van harte aan.”

Bekijk deze website