Web- & grafisch design door Susan Zeegers
20171024-2045-logo-eseese-mobiel

Iedere klant is een potentiele ambassadeur en zorgt daarmee direct voor het bestaansrecht van mijn bedrijf.

Vibeke Coelingh Bennink

– Fit Bewind

Screen Shot 2017-11-12 at 12.07.27 AM

“Samenwerken met Susan is zoals een samenwerking moet zijn. De start van de samenwerking was een geïnteresseerd gesprek over mijn doelen en idealen van mijn bedrijf. Ze luistert en denkt mee, maar belangrijk voor mij was vooral haar creativiteit. Zelf had ik geen idee hoe de website eruit moest zien. Zij vertaalde het naar een professionele en rustige site met voor mij de juiste uitstraling. Voor het bouwen van een website is veel communicatie onderling vereist. Susan reageert op elke vraag snel en gericht. Vanaf het begin tot het einde heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. “

Annelies Jonkers

– The Amsterdam Salon

“Susan heeft ons ongelofelijk snel en kundig geholpen de website in zeer korte tijd online te krijgen. We hebben daarbij uitgebreid persoonlijke uitleg over de werking van de website gekregen. De communicatie was altijd goed en we zijn heel blij met het resultaat!”

Paul van der Plas

– Interactief theater, presentatie-coach bij Paul van der Plas / Drama & Communicatie

“Susan heeft twee websites voor mij gebouwd, totaal verschillend qua vorm, toegepast op het doel. Mijn wens stond van meet af aan voor op en Susan heeft daar de gepaste vorm voor neergezet. Ik heb Susan leren kennen als dedicated, zeer bevlogen, uiterst communicatief en pas tevreden als tot in detail alles in orde is. OP basis van één website heeft Susan een huisstijl ontworpen, ik kan niet anders zeggen dan dat ik mijn ideeën en essentie van mijn werk in terug vind. Een leuk avontuur om mee samen te werken.”

Petra Maartense

– Oprichter & Eigenaar Happy View

“Ik ben heel tevreden met de website die Susan gebouwd heeft. Hij sluit helemaal aan op mijn wensen en is makkelijk bij te houden voor mij.
De totstandkoming ging heel soepel en in goede samenwerking. Ook als ik zo nu en dan nog ergens tegenaan loop of als er iets (nieuws) nodig is, pakt Susan dat snel op of lost het op. Haar manier van werken is adequaat, praktisch, helder en flexibel.”

Maggie Muurmans

– CoastEd Coordinator and Research Assistant at Griffith Centre for Coastal Management

“Susan is able to crawl underneath your skin to work out your thoughts and ideas in creative design. Results are delivered with great care and assitance with product after delivery is more then expected!”

Eveline Pernoud

– Oprichter De Sollicitatie Experts

“Susan luistert en stelt de juiste vragen. Ze achterhaalt het doel dat je met je website hebt en waakt ervoor dat je site helder blijft en niet te gecompliceerd wordt. Ze denkt met je mee en als er iets niet werkt doet ze er alles aan om het snel opgelost te krijgen, ook al is dat in het weekend of middenin een verhuizing. Naast dat haar werk kwalitatief goed is, is het ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Een echt mensenmens.”

Willemijn Welten

– Co-founder at House of Awareness

“Wij hebben samengewerkt met Susan Zeegers voor het maken van het logo + online huisstijl van http://www.houseofawareness.com. Zoek jij iemand die jouw webdesign doet? Dan raad ik je zeker aan dit via Susan te doen. Ze kan designen, maar ook de gehele (wordpress) website voor je maken. Is creatief, schakelt snel en denkt oprecht met je mee!”

Wiepke de Heij

– Eigenaar / Oprichter De Witte & De Zwarte Zwaan

“Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe website en huisstijl van Elephant Sees Elephant! Susan is heel klantvriendelijk en heeft goed naar mijn wensen geluisterd en kan ook goed aanvoelen. Ze denkt ook steeds mee, op een prettige, constructieve manier wat tot een beter resultaat leidt. Susan is een duizendpoot: ze bouwt en maakt ook het design, en denkt ook na over de vindbaarheid van je website, de teksten e.d. Dat is prettiger om te overleggen (i.p.v. met twee of meer partijen hieraan te werken). Susan is precies en betrouwbaar.
En tot slot: Elephant Sees Elephant is ook heel goed geprijsd en heeft een goede prijs/ kwaliteit verhouding! Kortom, ik raad je Susan van harte aan.”

Ook maakte ik met veel plezier websites, webdesigns en drukwerk voor de volgende opdrachtgevers, niet al mijn werk wat ik voor hun in de afgelopen jaren heb gemaakt staat nog online, het meeste wel:

 • Aapjeskooi (Peutergym)
 • Arthur Bont (Musicus)
 • Avanti-Hair (Kapperszaak)
 • Encryptstick (Beveiliging digitaal geheugen)
 • Happy View (Bewustzijns platform)
 • La Giuiaia (Boerenbedrijf Italie)
 • Lindeman B.V. (Specialist in technische oplossingen in de zorg)
 • Lucas Beukers (Musicus)
 • Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (Stichting behoud Natuur Utrechtse Heuvelrug)
 • Ocean Connect (Stichting bescherming oceanen wereldwijd)
 • Paul van der Plas (Interactief theater & presentatie-coach)
 • Second Nature (Stichting Natuuronderwijs)
 • Sea Turtle Conservation (Stichting bescherming schildpadden)
 • Suikerbossie (Reisspecialist Zuid-Afrika)
 • Taal den Hartog & Zevenbergen
 • The Amsterdam Salon (Musicus)
 • Van Zoethout (Meubelmakerij met duurzame materialen)
 • VIV Styling (Interieur styliste)
 • Wiepke de Heij (Coachings opleiding)