Web- & grafisch design door Susan Zeegers
20171024-2045-logo-eseese-mobiel

BRUTO (INTER)NATIONAAL GELUK

In de wereld van productiviteit, time management en deadlines wordt er vaak gefocust op het werk. Hoe kunnen we het werk beter, sneller en voor minder geld gedaan krijgen? Het is natuurlijk belangrijk, maar hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan jezelf? Aan je gezin? En wat doe je in die kostbare tijd?

BURN-OUT cultuur

In veel bedrijven wordt er inmiddels al gesproken over een burn-out cultuur. Veel zelfstandig ondernemers draaien overuren: “dat hoort nou eenmaal bij ondernemen”. Er lijkt een set gewoontes en ongeschreven regels in onze werksfeer geslopen te zijn die ervoor zorgen dat we onszelf, of de mensen die voor ons werken, opofferen voor het werk. Het is een hardnekkig systeem dat lang kan blijven draaien totdat we erachter komen dat het werk niet meer gedaan kan worden als de persoon die het werk moet doen opbrandt.

Zet jezelf op nummer 1

Deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden als we onze individuele levenskwaliteit, energie, gezondheid en geluk belangrijker gaan maken dan onze productiviteit. En er dus op vertrouwen dat energieke, gezonde, gelukkige mensen van nature productiever zijn.
Als je de kaars in jezelf niet brandende houdt, hoeveel kan je een ander dan bieden?

JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSITE

Webdesign: Je wilt een website.

Geen toeters en bellen maar gewoon iets dat er super goed uitziet en helemaal bij jou of jouw bedrijf past.

JE WIL ZELF JE WEBSITE KUNNEN AANPASSEN

Nadat de nieuwe website klaar is en online staat wil je zelf wijzigingen kunnen doorvoeren.

Je wil tekst of foto's kunnen wijzigen, verwijderen of toevoegen.

KEEP IT SIMPLE

Een overzichtelijke website die mensen uit je fysieke netwerk kunnen raadplegen.