Web- & grafisch design door Susan Zeegers
20171024-2045-logo-eseese-mobiel

HOE KAN IK DE AARDE VAN DIENST ZIJN?

#01 - Een alternatief voor make-up remover

Heel simpel:

  • Biologische olijfolie extra vierge
  • Geurloze kokosolie

Gewoon van de supermarkt! Al meer dan 5 jaar haal ik elke dag met pads en olijfolie make-up van mijn gezicht. Let op dat je je ogen niet aan de olijfolie blootstelt, dat prikt …. niet fijn!

Ik koop biologische olijfolie omdat deze minder vet is en deze ook frisser ruikt dan de standaard olie.

Het scheelt enorm veel geld en het verzorgt de huid optimaal. Bovendien is het niet op dieren getest en zit er geen palmolie in.

Als uitvoerend en docerend kunstenaar probeer ik zoveel mogelijk achter mijn idealen te staan zodat mijn voetafdruk op deze kostbare planeet zo klein mogelijk blijft. Dat lukt me absoluut niet 100%, maar daar waar ik het kan probeer ik veranderingen door te voeren. Ter inspiratie deel ik een aantal van mijn inmiddels dagelijkse gewoontes.