Web- & grafisch design door Susan Zeegers
20171024-2045-logo-eseese-mobiel

OVER MIJ

Elephant sees Elephant sinds 2009

Mijn naam is Susan Zeegers en mijn onderneming bestaat dit jaar 9 jaar!
Elephant sees Elephant wordt hoofdzakelijk door mij gedreven, maar daarnaast werk ik samen met een aantal freelance fotografen, programmeurs en tekstschrijvers.

Voordat ik mijn eigen bedrijf heb opgestart heb ik na het afronden van de opleiding Communicatiesystemen 6 jaar als webdesigner en webmaster in de reclamewereld gewerkt. Mijn opleiding heb ik afgerond met als afstudeerstage gericht op “Functioneel Ontwerpen”. Hierna heb ik mij toegespitst op webdesign.

Ik ben voornamelijk autodidact. Daarnaast heb ik ook een leerschool onder leiding van diverse art directors in de reclamewereld en een oriëntatiejaar op de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht achter de rug.

 

Susan is een warm persoon met een goed oor en een goed oog. Kan luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en oogstrelend werk maken. Positief mens met initiatief. – Rik Blokland (Art Director)

Waar ik voor sta

Ik vind het belangrijk om mensen te helpen die vanuit hun hart ondernemen. Mensen die doen waar ze blij van worden, waar ze goed in zijn en waarmee ze het verschil maken. Mensen die in harmonie bijdragen aan dier, mens en de planeet en daarmee aan zichzelf. Mensen die de tijd nemen, die genieten van het moment en stilstaan bij de gevolgen van hun gedrag.

Missie

Ik streef ernaar de groep van ondernemers die vanuit hun hart ondernemen groter en groter te maken, omdat ik ervan overtuigd ben dat hun bijdrage de wereld mooier maakt.

Zowel creatief als technisch

Mijn werkwijze staat voor creatief samenwerken langs een nuchtere, heldere, uiteengezette planning om samen tot het beste resultaat te komen. Elke website wordt stapsgewijs gemaakt, beginnende bij het verkennen van de juiste stijl en richting die de website nodig heeft. Omdat ik zowel creatief als technisch onderlegd ben kun je van mij creatieve diepgang, maar ook heldere, praktische oplossingen verwachten. Ik hou van korte lijnen en ben goed in knopen doorhakken.

Technisch specialisme besteed ik uit

Op technisch gebied kan ik het design omzetten naar een werkende website middels CSS coderingen. Echt diepgaand fundamenteel programmeerwerk laat ik over aan de specialisten in mijn netwerk. Ik geloof heilig in “schoenmaker blijf bij je leest”. Laat iedereen uitvoeren waar hij / zij het beste in is. Voor technisch specialisme moet je denken aan op maat gemaakte extra functionaliteiten voor een website zoals een koppeling van de website met een CRM systeem of andere grotere ingrepen.

Wederzijds vertrouwen

Omdat ik het belangrijk vind dat het design in lijn is met wat jij voor ogen hebt, neem ik je als opdrachtgever mee in het creatieve proces. Het vertrouwen in mijn creatieve scales is hierbij een vereiste.

Heldere afspraken

Om voor beide partijen helder te krijgen wat er gekocht en verkocht wordt stel ik altijd een contract op. Ook werk ik met algemene voorwaarden zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Olifanten

De naam van mijn onderneming “Elephant sees Elephant” komt voort uit mijn liefde voor Olifanten. Olifanten zijn loyale, oprechte, hardwerkende gevoelsdieren. Als ze een ander wezen tegenkomen weten ze direct of het goed zit of niet. Als ik een olifant ontmoet sta ik klaar om voor hem/haar te werken! Hier kun je meer lezen over mijn ontzag voor olifanten.

Mijn sterke kant is mijn intuïtie gecombineerd met vakkennis en jarenlange ervaring die mij precies vertelt welke stijl en uitstraling het beste bij jouw verhaal past en in overleg vertaal ik dat vervolgens met veel passie door naar een visuele stijl voor zowel webdesign als drukwerk.

linkedin-logo-susan-zeegers

Musicus & docente

Naast web- en grafisch designer ben ik ook musicus en docente. In 2012 bracht ik mijn eerste album uit en sinds 2016 heb ik samen met gitarist / prodocer Will Sophie een muziekplatform “Music from the Well” opgericht.

Op het moment schrijf ik nieuwe songs en geef ik les, workshops & masterclasses.

PORTFOLIO

Bekijk hier de resultaten van een aantal van mijn opdrachtgevers: