Web- & grafisch design door Susan Zeegers
20171024-2045-logo-eseese-mobiel

BRUTO (INTER)NATIONAAL GELUK

In de wereld van productiviteit, time management en deadlines wordt er vaak gefocust op het werk. Hoe kunnen we het werk beter, sneller en voor minder geld gedaan krijgen? Het is natuurlijk belangrijk, maar hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan jezelf? Aan je gezin? En wat doe je in die kostbare tijd?

BURN-OUT cultuur

In veel bedrijven wordt er inmiddels al gesproken over een burn-out cultuur. Veel zelfstandig ondernemers draaien overuren: “dat hoort nou eenmaal bij ondernemen”. Er lijkt een set gewoontes en ongeschreven regels in onze werksfeer geslopen te zijn die ervoor zorgen dat we onszelf, of de mensen die voor ons werken, opofferen voor het werk. Het is een hardnekkig systeem dat lang kan blijven draaien totdat we erachter komen dat het werk niet meer gedaan kan worden als de persoon die het werk moet doen opbrandt.

Zet jezelf op nummer 1

Deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden als we onze individuele levenskwaliteit, energie, gezondheid en geluk belangrijker gaan maken dan onze productiviteit. En er dus op vertrouwen dat energieke, gezonde, gelukkige mensen van nature productiever zijn.
Als je de kaars in jezelf niet brandende houdt, hoeveel kan je een ander dan bieden?

JE WIL EEN
ONLINE VISITEKAARTJE

Webdesign: Je wilt een website.

Geen toeters en bellen maar gewoon iets dat er super goed uitziet en helemaal bij jou of jouw bedrijf past. Iets wat je zelf gemakkelijk kan aanpassen.

JE DOET IETS GEWELDIGS
VOOR ANDEREN

Je bent een gedreven ondernemer en je wil het verschil maken in de wereld.

Het gaat je er niet om iets voor jezelf te halen, maar je wil iets goeds aan een ander geven en daarmee wint iedereen.

JE GAAT VOOR BRUTO (INTER)-NATIONAAL GELUK

Jouw idee├źn komen uit je hart en je onderneming geeft je energie.

Levenskwaliteit, energie, gezondheid en geluk staan bij jou hoog in het vaandel.

KEEP IT SIMPLE

Geen duizenden euro's investeren in Google-SEO-praatjes, maar gewoon recht voor zijn raap een site die mensen uit je fysieke netwerk kunnen raadplegen.